Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Info Quest Technologies: Χρυσός Χορηγός στην Επετειακή Έκθεση Ελλάδα 1821-2021

Η Info Quest Technologies, Υποστηρικτής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στην Επετειακή Έκθεση ‘Ελλάδα 1821-2021’ (Ζάππειο Μέγαρον, 2-4 Οκτωβρίου), που αποτελεί άλλο ένα σταθμό των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων.

Η Επανάσταση του 1821 έγινε εφικτή χάρη σε μια σειρά από ιδέες, ορισμένες εκ των οποίων έχουν ιδιαίτερη σημασία και στην εποχή μας καθώς αφορούν και στο κύμα των αλλαγών που βιώνουμε σήμερα. Συνδυάστηκε με Ανατροπές, με Καινοτομία, με Μετασχηματισμό των γεωπολιτικών δεδομένων, με συνεργασίες πέρα από τα εθνικά σύνορα.

Ορισμένες από τις ιδέες αυτές είναι παρούσες και κυρίαρχες σήμερα στον κόσμο της τεχνολογίας, που έχει ιδιαίτερη συμβολή στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Η Info Quest Technologies, γιορτάζει φέτος την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυσή της. Η εταιρεία έχει συνδέσει το όνομά της με την εξέλιξη και την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής και επικοινωνιών, αλλά και συνολικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας. Στον πυρήνα της δραστηριότητάς της έχει την πίστη στην ψηφιακή τεχνολογία και τη δύναμή της να αλλάζει τον κόσμο, προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας.

Με συνεχή ανάπτυξη και επιτυχημένες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες δημιούργησε τον  Όμιλο Quest, που σήμερα συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους, δυναμικά αναπτυσσόμενους σε στέρεη οικονομική βάση, Ελληνικoύς Ομίλους. Περιλαμβάνει  εταιρείες που δραστηριοποιούνται όχι μόνο στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών, αλλά και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της οικονομίας, στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σήμερα, την εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και του ραγδαίου ψηφιακού μετασχηματισμού, η Info Quest Technologies και όλες οι εταιρείες του Ομίλου Quest,  αντιμετωπίζουν δυναμικά τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι αλλαγές.  Συμβάλλουν στην εξέλιξη και τον μετασχηματισμό και πορεύονται με την ευχή: το 2021 να αποτελέσει ένα νέο ορόσημο για τη χώρα μας, στην πορεία με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ισχυρή κοινωνική συνοχή.

Με την ευκαιρία της Επετειακής Έκθεσης, η Αντιπρόεδρος του Ομίλου κα Έφη Κουτσουρέλη, δήλωσε: «Παίρνουμε ενέργεια από τη μεγάλη Επανάσταση του 1821. Τα μηνύματά της για Ανατροπές, Καινοτομία, Ενότητα, αξιοποίηση κάθε κυττάρου του ελληνισμού, έχουν και σήμερα άριστη εφαρμογή.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Quest και οι ιδρυτές του, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να κοιτάζουμε προς το αύριο, αλλά και να το δημιουργήσουμε. Και αυτό που θα θέλαμε να μεταδώσουμε σαν μήνυμα, είναι η πίστη μας  στην Τεχνολογία και στη δύναμή της, να αλλάζει τον κόσμο, τη ζωή, την εργασία και την καθημερινότητά μας.

Το μέλλον είναι εδώ. Είναι στα χέρια μας πώς θα το διαμορφώσουμε και θα το πλάσουμε ως κοινωνία.»

Η Επετειακή Έκθεση Ελλάδα 1821-2021, που τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο και αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας ( οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης,  PCR ή Rapid test 24 ωρών). Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι Σάββατο 2 Οκτωβρίου 10πμ –21μμ , Κυριακή 3 Οκτωβρίου από 10πμ –21μμ , Δευτέρα 4 Οκτωβρίου από 4 έως και 21:00μμ

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ