Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Info Quest Technologies: Συνεργασία με την ACRONIS στον τομέα των λύσεων Cloud Backup

Με στόχο την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων κατά τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, η Info Quest Technologies ανακοινώνει τη συνεργασία με την Acronis, ενισχύοντας τις λύσεις της στον τομέα των λύσεων Cloud Security.

H Acronis αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως παρόχους λύσεων Enterprise Backup, έχοντας επενδύσει ιδιαιτέρως στην περιοχή των Cloud Workloads. Έχει στην κατοχή της περί τα 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ενώ έχει λάβει δεκάδες διακρίσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Τις λύσεις της  αξιοποιούν περισσότερες από 500 χιλιάδες επιχειρήσεις και 5,5 εκατομμύρια χρήστες σε 150 χώρες και σε 30 γλώσσες. Τα δεδομένα που προστατεύονται παγκοσμίως από την Acronis ξεπερνούν τα 5K petabytes, ενώ ετησίως αποτρέπει πάνω από 200.000 επιθέσεις.

Η μοναδικότητά της  Acronis έγκειται στην προσέγγισή της για  “All-in-one” προστασία στον κυβερνοχώρο, καθώς ενσωματώνει σε μια λύση την πρόληψη, την ανίχνευση, την απόκριση και την ανάκτηση των δεδομένων.  Αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο των ολοκληρωμένων λύσεων στο Cloud, διασφαλίζοντας, με τον ιδανικό συνδυασμό αυτοματισμού και ενοποίησης, την ακεραιότητα των κρίσιμων δεδομένων. Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ portfolio καθετοποιημένων λύσεων ανά κατηγορία επιχείρησης και δραστηριότητα,  καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των μεγάλων οργανισμών, όσο και των μικρότερων επιχειρήσεων, ενώ διαθέτοντας πολλά κέντρα δεδομένων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης, παρέχει τη δυνατότητα επιλογής της τοποθεσίας όπου φυλάσσονται τα δεδομένα.

Η συνεργασία με την Acronis, εντάσσεται στο ευρύ portfolio λύσεων και υπηρεσιών Cloud Security  που διαθέτει η Info Quest Technologies στην αγορά και είναι διαθέσιμες μέσω της πλατφόρμας www.QuestonCloud.com . Η τεχνογνωσία της Info Quest Technologies σε τεχνολογίες Cloud, Security & Backup,  τα εξειδικευμένα στελέχη και οι συνεργάτες της μπορούν να βοηθήσουν τις ελληνικές εταιρείες να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις λύσεις της Acronis, δημιουργώντας ασφαλής IT υποδομές.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ