Skip to main content

Κέντρο Τύπου

iStorm - Το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας είναι γεγονός!

Το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πύλες του το απόγευμα της 2ας Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κολωνακίου και υποδέχθηκε πλήθος φίλων της Apple, ενθουσιασμένων με το γεγονός.

Οι πόρτες του iStorm άνοιξαν ακριβώς στις 7 μ.μ., επιτρέποντας στους παρευρισκόμενους που άρχισαν να συρρέουν από νωρίς στην περιοχή,  να επισκεφτούν για πρώτη φορά το κατάστημα και να κάνουν τις αγορές τους σε ένα χώρο που διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα και υπό την αιγίδα της Apple. Τα νέα iPhone4 και τα νέα trackpads, όπως και οι καταπληκτικοί νέοι iMac έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ η μεγάλη συλλογή ηχείων και αξεσουάρ τράβηξε τα βλέμματα μυημένων και μη. Θετικά σχολιάστηκε επίσης και η δυνατότητα για εκπαίδευση πάνω στα προϊόντα που προσφέρεται εντός του καταστήματος, σε αίθουσα πλήρως εξοπλισμένη με υπολογιστές Mac. Ιδιαίτερο στίγμα στη βραδιά έδωσε η «δυνατή» μουσικής της Μαίρης Μαργέλη, dj του Mad Radio 106,2 που έπαιξε ζωντανά, αυξάνοντας τον ενθουσιασμό των επισκεπτών.

Το κατάστημα iStorm περιμένει όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την Apple και τα προϊόντα της, προσφέροντας φιλική εξυπηρέτηση από τους καλύτερους Έλληνες Apple experts.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ