Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του περιοδικού iPlanet

 Η iSquare ανακοινώνει ότι κυκλοφορεί από σήμερα το δεύτερο τεύχος του iPlanet, του δωρεάν περιοδικού με θέμα τα προϊόντα της Apple και το οικοσύστημα που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτά. Από το πρώτο τεύχος του, το iPlanet κέρδισε το κοινό, αφού εξαντλήθηκε γρήγορα μέσα από τα καταστήματα των Apple Premium Resellers, ενώ τα downloads μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα iplanet.com.gr ξεπέρασαν τα δύο χιλιάδες.

Με την απλή και κατανοητή γραφή του, το iPlanet απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων τεχνολογίας, ενώ μέσα από το πλούσιο περιεχόμενό του θέλει να ενημερώσει για τα τελευταία νέα και προϊόντα, να παρέχει χρήσιμες συμβουλές καθώς και έναν ολοκληρωμένο οδηγό αγοράς.

Στο δεύτερο τεύχος του iPlanet, οι αναγνώστες θα βρουν ένα αναλυτικό supertest για τον απόλυτα φορητό υπολογιστή, το MacBook Air, παρουσιάσεις χρήσιμων Apps για iPhone, iPad και iPod touch αλλά και tips για τους νέους χρήστες. Παράλληλα οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν για το πώς στην Ελλάδα το iPad έχει ήδη ενταχθεί επιτυχώς στη διαδικασία μάθησης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Ακόμη, στην ύλη του περιοδικού παρουσιάζονται οι απόψεις των χρηστών, με συνεντεύξεις, όπως του γνωστού σκηνοθέτη Νίκου Περάκη, ο οποίος μιλά αποκλειστικά για την καθημερινή “ανακάλυψη” των λειτουργιών Mac, ενώ ο Ανδρέας Κουρής Διευθύνων Σύμβουλος MAD TV θυμάται στιγμές-ορόσημα των 10 χρόνων του iPod.

Το iPlanet μπορείτε να το προμηθευτείτε δωρεάν μέσα από τα καταστήματα Apple Premium Reseller, Document στη Γλυφάδα, Golden-i στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, iStorm στο Κολωνάκι και στο εμπορικό κέντρο River West, καθώς και Systemgraph στο εμπορικό κέντρο Smart Park. Επιπλέον, διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή από τις ιστοσελίδες των Apple Premium Resellers, αλλά και από την ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού www.iplanet.com.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ