Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Νέες συσκευασίες ACS για Χριστουγεννιάτικα Δώρα

 Η ACS, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει στην Ελληνική αγορά ταχυμεταφορών, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες των καταστημάτων της να στείλουν με ταχύτητα και ασφάλεια τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους,  χρησιμοποιώντας και τις ανθεκτικές συσκευασίες ACS Express.

Οι νέες συσκευασίες που προσφέρουν τα Καταστήματα ACS, ενδείκνυνται για την ασφαλή ταχυμεταφορά δεμάτων 1 έως 10 κιλών (συσκευασίες ACS Express Box), αλλά και τυποποιημένων φιαλών (συσκευασίες ACS Express Bottle), για 1 έως και 4 φιάλες.

Παράλληλα, οι αποστολές με προορισμό την Ελλάδα, που παραδίδονται από τον πελάτη  στα καταστήματα της ACS (υπηρεσίες Point-to-Door και Point-to-Point) θα  λάβουν εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 83% συνδυάζοντας την προσφορά της εταιρείας σε δέματα από 3- 30 κιλά με την κάρτα προνομίων που διατίθεται δωρεάν από όλα τα καταστήματα της ACS, πετυχαίνοντας έτσι ταχύτητα, χαμηλότερες τιμές (σε σχέση με τις Door-to-Door αποστολές), καθώς και την ασφάλεια και προστασία που παρέχουν οι συσκευασίες ACS Express.

Περισσότερες πληροφορίες στα κατά τόπους καταστήματα της ACS, στα τηλέφωνα 210-8190000 και 801 500 111 και στην ιστοσελίδα www.acscourier.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ