Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Τo νέo MacBook Air διαθέσιμο στο iStorm

Το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας, υποδέχεται σήμερα το νέο ολοκαίνουριο MacBook Air και προσκαλεί τους λάτρεις των προϊόντων Apple και τη τεχνολογίας  γενικότερα να επισκεφτούν το κατάστημα και να γνωρίσουν ένα από τα πιο ξεχωριστά  προϊόντα του σύγχρονου design.

Σε δύο εκδόσεις με υψηλής ανάλυσης LED οθόνη 11” και 13”, ακόμα πιο λεπτό - 0,3 εκ. στο πιο λεπτό του σημείο και 1,7 εκατοστά στο πίσω μέρος-  ακόμα πιο ελαφρύ και με μεγαλύτερη αυτονομία στη  μπαταρίας, το νέο MacBook Air, θέτει πολύ υψηλά τα πρότυπα ποιότητας, εργονομίας και κομψότητας στους φορητούς υπολογιστές.

Το νέο μοντέλο διαθέτει  σκληρό δίσκο flash, trackpad πολλαπλής αφής, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo και κάρτα γραφικών της NVIDIA και καταφέρνει να εκπλήσσει με την ενιαία του κατασκευή από αλουμίνιο (Unibody), που το κάνει ελαφρύ, λεπτό και ιδιαίτερα σταθερό.  Η νέα βελτιωμένη μπαταρία του μπορεί να κρατήσει έως 5/7 ώρες σε χρήση στο μοντέλο  των 11”/13” αντίστοιχα,  ενώ η σε κατάσταση αναμονής διαρκεί έως 30 μέρες.

Χωρίς αμφιβολία το νέο MacBook Air δείχνει πώς θα είναι η επόμενη γενιά των MacBook.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ