Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Το νέο Xiaomi Mi 11 φέρνει στο προσκήνιο χαρακτηριστικά επαγγελματικής εικόνας και απόδοσης

Η Xiaomi παρουσιάζει το Mi 11, τη νέα ναυαρχίδα της, δίνοντας την ευκαιρία στον χρήστη να έχει ένα επαγγελματικό στούντιο στην τσέπη του.  Επιπλέον παρουσιάζει την Premium QLED τηλεόραση για ζωντανή, υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία και το Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο ενημερώνει ότι η  Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία στη διεθνή αγορά  του νέου Smartphone Mi 11, τη ναυαρχίδα της σειράς Mi. Το Mi 11, είναι μια premium συσκευή, που διαθέτει σημαντικότατες  βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, όπως το τσίπσετ Qualcomm® Snapdragon™ 888, τριπλή πίσω κάμερα 108MP, κινηματογραφικό ήχο και ασύρματη φόρτιση 50W.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας παρουσίασης η Xiaomi ανακοίνωσε, επίσης, τη διάθεση δύο ακόμα προϊόντων. Την τηλεόραση Mi TV Q1 75”, την πιο premium QLED 4K πρότασή της στην διεθνή έως σήμερα, αγορά,  με πάνελ 75 ιντσών, τεχνολογίας quantum dot, σύστημα Android TV ™ 10 και μια βελτιωμένη εμπειρία έξυπνης τηλεόρασης, καθώς και το  Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition που συνδυάζει στοιχεία σχεδίασης από κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων με την προηγμένη μηχανική σκούτερ της Xiaomi, προσφέροντας αξιοπιστία, στυλ και άνεση χωρίς συμβιβασμούς.

Σχετικά με το Mi11:

Η τριπλή κάμερα 108MP δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να απελευθερώσει το δημιουργικό του πνεύμα και να αξιοποιήσει την πληθώρα προηγμένων κινηματογραφικών λειτουργιών AI

Το Mi 11, το απόλυτο κινηματογραφικό στούντιο τσέπης, μετατρέπει κάθε αρχάριο λάτρη της φωτογραφίας και του βίντεο σε σκηνοθέτη, χάρη στην τριπλή πίσω κάμερα που διαθέτει. Διαθέτοντας αισθητήρα φακού ευρείας γωνίας με την υψηλότερη ανάλυση παγκοσμίως, 108MP, για την κύρια κάμερα, το Mi 11 αποτυπώνει πεντακάθαρες φωτογραφίες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, αντίστοιχης ποιότητας με αυτή που προσφέρουν οι επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές DSLR ή οι φωτογραφικές μηχανές χωρίς καθρέπτη. Με κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και χάρη στον ενσωματωμένο φακό telemacro 5MP της πίσω κάμερας, προσφέρει εντυπωσιακές λήψεις τοπίων και ακριβείς λήψεις για τις περιοχές εκτός εστίασης (bokeh). Στο μπροστινό μέρος, η μπροστινή κάμερα διάτρησης 20MP ελαχιστοποιεί τη στεφάνη της οθόνης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα βέλτιστης εικόνα όταν τραβούν μια selfie ή συνομιλούν με φίλους μέσω βίντεο.

Έχοντας ως βάση την υφιστάμενη τεχνολογία της Xiaomi, το Mi 11 παρουσιάζει αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά φωτογραφίας και βίντεο. Οι βελτιωμένες δυνατότητες νυχτερινής λειτουργίας προσφέρουν νυχτερινή λειτουργία φωτογραφίας όχι σε μία, ούτε δύο, αλλά σε τρεις κάμερες: κύρια, εξαιρετικά ευρείας γωνίας και μπροστινή κάμερα. Η νυχτερινή λειτουργία βίντεο τελευταίας τεχνολογίας του Mi 11 επαναπροσδιορίζει πλήρως τα πρότυπα του κλάδου, με μείωση θορύβου σε επίπεδο RAW για πιο εντυπωσιακή νυχτερινή λήψη. Έξι κινηματογραφικές λειτουργίες AI διευκολύνουν τις καλλιτεχνικές λήψεις με ένα μόνο κλικ, από τη λειτουργία Parallel World - που αναπαράγει και αντιστρέφει τη λήψη σας για να δώσει την εντύπωση καθρεφτίσματος - μέχρι τη λειτουργία Freeze Frame Video - που παγώνει και αντιγράφει τα καρέ του βίντεο ώστε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι κάποια σημεία του βίντεό σας έχουν παγώσει στο χρόνο. Οι πραγματικοί λάτρεις των ταινιών θα εκτιμήσουν τη λειτουργία Magic Zoom, η οποία δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ότι η κάμερα κάνει ταυτόχρονα zoom-in και zoom-out στη σκηνή, τεχνική που διαδόθηκε αρχικά μέσω των θρίλερ.

Θέλοντας να επαναπροσδιορίσει ακόμη περισσότερο τα πρότυπα του κλάδου, το Mi 11 προσφέρει έλεγχο της λήψης σε επίπεδο επαγγελματικού στούντιο με την εγγραφή HDR10 + και τη νέα λειτουργία Pro Time-lapse, η οποία μπορεί να ρυθμίζει την ταχύτητα του κλείστρου, το ISO, το διάφραγμα και το EV δίνοντας τη δυνατότητα διαχείρισης ακόμη και των πιο δύσκολων καταστάσεων φωτισμού. Ο έλεγχος σε επίπεδο επαγγελματικού στούντιο επεκτείνεται και στην επεξεργασία, με προηγμένες λειτουργίες AI, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας AI Erase 2.0 που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν ανεπιθύμητα αντικείμενα ή γραμμές από φωτογραφίες με ένα απλό κλικ.

Ο χρήστης μπορεί να δει και να ακούσει κάθε λεπτομέρεια χάρη στην εντυπωσιακή οθόνη AMOLED DotDisplay 120Hz 6.81’’ και τα ηχεία SOUND BY Harman Kardon.

Το Mi 11 προσφέρει μια από τις καλύτερες οθόνες της αγοράς που έχει λάβει βαθμολογία A +, καθώς και βραβείο καλύτερης οθόνης από το DisplayMate, τον κορυφαίο επαγγελματικό θεσμό αξιολόγησης οθονών στον κόσμο. Χάρη στην premium οθόνη AMOLED DotDisplay 120Hz 6.81”, το Mi 11 εντυπωσιάζει τόσο χάρη στην εμφάνισή του όσο και χάρη στις χρηστικές του λειτουργίες. Η πιο προηγμένη οθόνη της Xiaomi εντυπωσιάζει με την εξαιρετικά υψηλή ανάλυση WQHD+ και την τεχνολογία χρωμάτων 10-bit, προσφέροντας εκπληκτική καθαρότητα και ομαλές μεταβάσεις χρωμάτων. Η απλότητα συναντά την ευκολία, με την τεχνολογία Super Resolution που αναβαθμίζει το βίντεο χαμηλής ανάλυσης σε ποιότητα WQHD+ χωρίς να ανησυχείτε πλέον για τυχόν αυξημένη κατανάλωση δεδομένων.

Διαθέτοντας ρυθμό δειγματοληψίας αφής 480Hz και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, το Mi 11 επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν ομαλά και γρήγορα τη συσκευή τους χωρίς ενοχλητικές εγκοπές ή στεφάνες στην οθόνη. Διαθέτοντας λεπτό, ελαφρύ σώμα, καθώς και διαχρονική εμφάνιση, το Mi 11 προσφέρει μία άνετη εμπειρία πλοήγησης και αίσθησης στο χέρι, χάρη στα κυρτά λεία άκρα και το πίσω γυάλινο φινίρισμα.

Εξοπλισμένο με τα διπλά ηχεία της Harmon Kardon, το Mi 11 προσφέρει εξαιρετικό κινηματογραφικό ήχο ενώ το προστατευτικό Corning® Gorilla® Glass Victus™ προστατεύει από δαπανηρές ζημιές που προκύπτουν από πτώσεις της συσκευής. Το Mi 11 διαθέτει ένα προηγμένο διπλό αντιθαμβωτικό φινίρισμα που προσλαμβάνει το φως,  όχι όμως και τις δαχτυλιές και θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματικές παραλλαγές: Midnight Grey και Horizon Blue*.

Πάντα ένα βήμα μπροστά χάρη στην πιο προηγμένη απόδοση παγκοσμίως

Το Mi 11 είναι το πρώτο τηλέφωνο που διαθέτει τσίπσετ Qualcomm® Snapdragon™ 888, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της κορυφαίας απόδοσης με την πιο προηγμένη πλατφόρμα για κινητά στον κόσμο. Το Qualcomm® Snapdragon™ 888 επαναπροσδιορίζει πλήρως τα premium πρότυπα επεξεργασίας με τη μονάδα επεξεργασίας γραφικών Adreno™ 660, το Qualcomm® AI 6ης γενιάς και το μόντεμ X60 – συνδυάζοντας την τεχνολογία AI με την ταχύτατη συνδεσιμότητα 5G.

Με τεχνολογία αιχμής 5nm, το Mi 11 είναι ταχύτερο, πιο ισχυρό και αποδοτικό σε σύγκριση τον προκάτοχό του. Η συσκευή όχι μόνο υποστηρίζει gaming 2K/120fps/HDR, αλλά διαθέτει επίσης οκταπύρηνο σχεδιασμό και εξαιρετικά μεγάλο πυρήνα Arm Cortex-X1 που αυξάνει κατακόρυφα την απόδοση. Και όλα αυτά, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος LPDDR5 των 3.200MHz εξασφαλίζει απίστευτη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ο οποίος έχει αυξηθεί από 5.500Mbps σε 6.400Mbps.

Διαθέτοντας το πιο σύγχρονο σύστημα απαγωγής θερμότητας LiquidCool, η συσκευή ανταποκρίνεται εύκολα σε "βαριά" παιχνίδια και άλλες λειτουργίες υψηλής χωρητικότητας, διατηρώντας το απαιτούμενο επίπεδο θερμοκρασίας. Ταυτόχρονα, η μπαταρία 4600mAh (typ) και ο εκπληκτικός τριπλός συνδυασμός ενσύρματης 55W, ασύρματης 50W και αντίστροφης φόρτισης 10W διασφαλίζει ότι το Mi 11 θα παραμένει φορτισμένο για κάθε περιπέτεια που θα βιώνετε στην καθημερινότητά σας.

Tο λανσάρισμα του Mi 11 σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας της Xiaomi με την ομάδα προγραμματιστών της παγκόσμιας επιτυχίας του 2020 - Genshin Impact. Χάρη στη στρατηγική συνεργασία, οι χρήστες μπορούν να ζήσουν συναρπαστικές περιπέτειες στον θαυμάσιο κόσμο του Genshin Impact, να δοκιμάσουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτήρων και να ξεδιπλώσουν αμέτρητα μυστήρια με εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνας και πιο ομαλό παιχνίδι μέσω του Mi 11. Θα ακολουθήσουν περισσότερες σχετικές ενημερώσεις.

Η καλύτερη λειτουργία MIUI μέχρι στιγμής - Κυκλοφορία του MIUI 12.5

Το MIUI 12.5 είναι μια ενδιάμεση αναβάθμιση με βάση το MIUI 12 και με έντονη εστίαση στις βελτιστοποιήσεις του συστήματος. Μετά από πλήρη ανανέωση του UI του συστήματος, η χρήση της CPU μειώθηκε έως και 22%, ενώ η κατανάλωση ενέργειας έως και 15%, εξασφαλίζοντας απόδοση και γραφικά χωρίς προστριβές.

Αυτή η δυνατότητα γίνεται ακόμη πιο αισθητή στις κινήσεις της οθόνης που θα είναι πλέον πιο ομαλές από ποτέ. Στα προηγούμενα συστήματα, οι κινήσεις και οι άλλες διεργασίες αποδίδονταν σε μονό νήμα, με αποτέλεσμα την ύπαρξη μίας σειράς διεργασιών οι οποίες ανταγωνίζονται για τη χρήση της CPU. Ήταν λοιπόν αναμενόμενο ότι σε αυτή την περίπτωση, η υπερφόρτωση διεργασιών μπορούσε να προκαλέσει καθυστερήσεις. Ωστόσο, στο MIUI 12.5, οι κινήσεις λαμβάνουν ένα ειδικό νήμα, διασφαλίζοντας ότι καμία άλλη διεργασία δεν θα παρέμβει σε αυτές, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης απόκρισης.

Ένα άλλο κορυφαίο χαρακτηριστικό του MIUI 12.5 είναι η δυνατότητα απεγκατάστασης εφαρμογών συστήματος. Η συντριπτική πλειονότητα των εφαρμογών στο νέο σύστημα μπορεί να απεγκατασταθεί, ενώ μπορεί να γίνει απόκρυψη ενός μικρού αριθμού εφαρμογών που είναι ενσωματωμένες στον πυρήνα του συστήματος.  

Η πρώτη παρτίδα συσκευών θα λάβει την αναβάθμιση MIUI 12.5 στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 και θα περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα: Mi 10T,Mi 10T Pro, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 11. Η δεύτερη παρτίδα θα περιλαμβάνει 11 ακόμη συσκευές της Xiaomi. Το πρόγραμμα κυκλοφορίας για άλλες συσκευές θα δημοσιευθεί σταδιακά στη διεύθυνση MIUI.com.

Το Mi 11 διατίθεται σε δυο επιλογές αποθήκευσης: 8GB+128GB και 8GB+256GB με ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο LPDDR5 3200MHz RAM + UFS 3.1. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και τιμή διάθεσης των μοντέλων στην Ελληνική αγορά.

Επίσης  οι χρήστες θα δικαιούνται μια δωρεάν υπηρεσία επισκευής  στην Info Quest Technologies, το εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Xiaomi στην Ελλάδα, τους πρώτους δώδεκα μήνες μετά την αγορά. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση mi.com.

Πατήστε εδώ για φωτογραφίες του Mi 11.

 

Premium QLED τηλεόραση για ζωντανή, υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία.

 

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσης σήμερα τη διάθεση της Mi TV Q1 75 ”, της πιο premium QLED 4K πρότασής της στη διεθνή αγορά, έως σήμερα. Διαθέτοντας ένα τεράστιο πάνελ 75 ιντσών, τεχνολογίας quantum dot, καθώς και σύστημα Android TV ™ 10 και μια βελτιωμένη εμπειρία έξυπνης τηλεόρασης, η Xiaomi αναβαθμίζει την εμπειρία της 4K Smart TV.

 

Η Mi TV Q1 75" θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες από τον Μάρτιο του 2021.

 

«Η κατηγορία της τηλεόρασης είναι σίγουρα μία από τις πιο σημαντικές στη γκάμα προϊόντων της Xiaomi και συνεχίζουμε να προκαλούμε τον εαυτό μας να προσφέρουμε καλύτερες προδιαγραφές και καινοτομίες», δήλωσε ο Emory Babb, Product Marketing Manager στην Xiaomi. «Με βάση την ισχυρή δυναμική της Mi TV στην Κίνα και την Ινδία, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την εμπειρία της επόμενης γενιάς smart TV και σε  διεθνείς αγορές».

 

Φέρνοντας την τεχνολογία quantum στην επόμενη 4Κ γενιά.

 

Με κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό και κομψά αιχμηρό σχεδιασμό στήριξης, η Mi TV Q1 75" προσφέρει μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία με την οθόνη ανάλυσης 4K UHD και την τεχνολογία quantum dot. Η τεράστια οθόνη 75 ιντσών έρχεται με εξαιρετικό μεταλλικό φινίρισμα και επική γωνία θέασης 178 °, επιτρέποντας απρόσκοπτη θέαση από οπουδήποτε στο δωμάτιο.

 

Όσον αφορά στην ποιότητα εικόνας, η Mi TV Q1 75" είναι ένα βήμα μπροστά χάρη στην 4K QLED οθόνη της που φιλοξενεί 100% φάσμα χρωμάτων NTSC με 1.07 δισεκατομμύρια παραλλαγές χρώματος και 1.024 διαφορετικές αποχρώσεις. Εξοπλισμένη με 192 ζώνες δυναμικής τοπικής εξασθένισης πλήρους συστοιχίας, η Mi TV Q1 75" διατηρεί ασυναγώνιστη αντίθεση εικόνας - επιτυγχάνοντας αναλογία αστρικής αντίθεσης 10.000: 1. Με υποστήριξη για Dolby Vision®️ και HDR10 +, προσφέρει εκτεταμένη δυναμική εμβέλεια και ζωντανά χρώματα για την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Η Mi TV Q1 750" προσφέρει επίσης εντυπωσιακά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Σε συνδυασμό με θύρες HDMI 2.1 και Auto Low Latency Mode (ALLM), είναι μια ιδανική 4Κ τηλεόραση για gamers και streamers.

Επιπλέον οι ηχητικές της  προδιαγραφές είναι εξίσου αξιοσημείωτες, με κινηματογραφικό ήχο από το στερεοφωνικό σύστημα ηχείων 30W που χρησιμοποιεί  - έξι ηχεία,  δύο tweeter και τέσσερα γούφερ, για κρυστάλλινο ήχο. Η Mi TV Q1 75" υποστηρίζει επίσης Dolby Audio ™ και DTS-HD για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Ατελείωτο περιεχόμενο με το Android TVTM 10

Εξοπλισμένη με το τελευταίο Android TV ™ 10, η νέα τηλεόραση της Xiaomi είναι ο ιδανικός σύντροφος ψυχαγωγίας στο σπίτι. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και πάνω από 5.000 εφαρμογές στο Google Play Store. ** Δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το YouTube είναι προεγκατεστημένες στη Mi TV Q1 75". Τα εξατομικευμένα κουμπιά για το Netflix και το Amazon Prime Video στο τηλεχειριστήριο καθιστούν ευκολότερη από ποτέ για τους χρήστες την πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο. Οι χρήστες μπορούν να μεταβούν από το αγαπημένο τους τραγούδι σε ένα νέο επεισόδιο στο Netflix με το άγγιγμα μόνο ενός κουμπιού.

Δημιουργώντας ένα ενιαίο smart hub

Η Xiaomi επικεντρώνεται περισσότερο στην ενσωμάτωση φωνής και τεχνολογίας στο σπίτι. Με μικρόφωνα για φωνητικό έλεγχο από απόσταση (έως 3 μέτρα), οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν hands-free έλεγχο στην τηλεόρασή τους και σε άλλες συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές, απλά λέγοντας "OK, Google" για να ενεργοποιήσουν το Google Assistant. ** Για χρήστες που θέλουν την εφαρμογή προστασίας απορρήτου, υπάρχει επίσης ένας φυσικός διακόπτης στο κάτω μέρος του πίνακα οθόνης για σίγαση του μικροφώνου. Το ενσωματωμένο Chromecast, επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ εκπομπής περιεχομένου από άλλες συσκευές στην τηλεόραση σε δευτερόλεπτα. ** Η Mi TV Q1 75" συνεργάζεται επίσης με το Amazon Alexa.

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Οι “Urbanites”, έχουν πλέον έναν πιο βολικό και μοντέρνο τρόπο για να περιηγηθούν στην πόλη, που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή:  πρόκειται για το νέο Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Η ολοκαίνουργια έκδοση συνδυάζει στοιχεία σχεδίασης από κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων με την προηγμένη μηχανική σκούτερ της Xiaomi, προσφέροντας αξιοπιστία, στυλ και άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Οι αναβάτες μπορούν να εκφράσουν το μοναδικό τους στυλ με τα εντυπωσιακά στοιχεία του Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition και το διακριτικό σήμα AMB κοντά στον πίσω τροχό.

Με την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία, το ολοκαίνουργιο σκούτερ μπορεί να ταξιδέψει με μέγιστη ταχύτητα 25km / ώρα, έχοντας αυτονομία έως και 45km με μία μόνο φόρτιση. Ενώ κυριαρχεί το design, η ασφάλεια βρίσκεται στον πυρήνα του νέου μοντέλου, καθώς διαθέτει ένα αξιόπιστο σύστημα διπλού φρεναρίσματος, ελαστικά με αεροθάλαμο για την απορρόφηση κραδασμών και ενσωματωμένη οθόνη για απρόσκοπτη παρακολούθηση. Όταν οι χρήστες φτάνουν στον προορισμό τους, μπορούν απλά να το αναδιπλώσουν και να το αποθηκεύσουν εύκολα.

Εικόνες προϊόντων διαθέσιμες εδώ: Mi TV Q1 75’’, Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petrona F1 Team Edition

 

* Η διαθεσιμότητα του προϊόντος και η ανοιχτή ημερομηνία πώλησης ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών χωρών.

 

** Τα ενσωματωμένα Google και Chromecast είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Η μεμονωμένη συμβατότητα συσκευής με τον Βοηθό Google ενδέχεται να διαφέρει. Η διαθεσιμότητα του Google Assistant διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο του Βοηθού Google για περισσότερες πληροφορίες.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Mi 11

 

Οθόνη

Κυρτή οθόνη 6.81” AMOLED DotDisplay με τεχνολογία TrueColor

Αναλογία απεικόνισης 20:9, WQHD+

Ρυθμός ανανέωσης 120 Hz

Ρυθμός δειγματοληψίας αφής 480Hz

Αναλογία αντίθεσης χρώματος: 5.000.000:1

Μέγιστη φωτεινότητα 900nits (typ), 1500nits (typ)

Εύρος χρωμάτων: Υποστηρίζει ακρίβεια χρώματος DCI-P3: JNCD≈0.38,△E≈0.41

Βάθος χρώματος 10-bit

HDR 10+, πιστοποίηση οθόνης SGS Eye Care

Χρώμα

Anti-glare frosted γυαλί: Midnight Gray/ Horizon Blue

Σώμα

Corning® Gorilla® Glass Victus™

Διαστάσεις

164.3mm x 74.6mm x 8.06mm 196g(γυαλί)

Απόδοση

Qualcomm® Snapdragon™ 888

Διαδικασία κατασκευής υψηλής απόδοσης 5nm

Οκταπύρηνος επεξεργαστής, εξαιρετικά μεγάλος πυρήνας Arm Cortex-X1

Μονάδα επεξεργασίας γραφικών AdrenoTM 660, Qualcomm® AI 6ης γενιάς

Μόντεμ X60 για γρήγορη συνδεσιμότητα 5G

Ενισχυμένος αποθηκευτικός χώρος LPDDR5 3200MHz RAM + UFS 3.1

Παραλλαγές 8GB+128GB, 8GB+256GB

Πίσω κάμερα

Φακός ευρείας γωνίας 108MP

Μέγεθος αισθητήρα 1/1.33”, f/1.85, φακός 7P – OIS, AF

 Μέγεθος pixel 0.8Μm, 1.6μm 4-in-1 Super Pixel

 Φακός εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP

 Διάφραγμα 123° FOV, f/2.4

Φακός telemacro 5MP

f/2.4, AF (3cm-10cm)

Μπροστινή κάμερα

Κάμερα selfie 20MP στην οθόνη

Μέγεθος pixel 0.8Μm, 1.6μm 4-in-1 Super Pixel

Διάφραγμα f/2.4

Συνδεσιμότητα

Διπλή SIM, διπλή αναμονή 5G

Wi-Fi 6

Πολυλειτουργικό NFC και IR blaster

USB Type-C

Ξεκλείδωμα

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη με παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού

Ξεκλείδωμα προσώπου

Φόρτιση

Μπαταρία 4.600mAh (typ)

Ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 55W και ασύρματη 50W

Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W

Ήχος

Διπλά ηχεία, SOUND BY Harman Kardon

Πιστοποίηση Hi-Res Audio

Πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless

Κινητήρας

Κινητήρας δόνησης άξονα X

Λειτουργικό

MIUI 12 με βάση το Android 10

Παραλλαγές αποθήκευσης

8GB+128GB

8GB+256GB

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ