Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Quest mini MBA σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School

 Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού του, ο Όμιλος Quest, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, δημιούργησε πρόγραμμα στρατηγικής επιμόρφωσης σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και management, το οποίο προσφέρει  σε 25 διακεκριμένα στελέχη του.

 Το Quest mini MBA δημιουργήθηκε ειδικά για μία ομάδα ταλαντούχων στελεχών του Ομίλου και στοχεύει στην προσφορά σύγχρονης γνώσης σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, σε στελέχη εξαιρετικής απόδοσης διαφόρων εταιρειών του Ομίλου.

 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο έχει διάρκεια 132 ωρών, ξεκίνησε πρόσφατα και θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο 2014. Στο mini MBA διδάσκουν μόνιμοι καθηγητές  του ALBA, οι οποίοι κατέχουν σημαντικές ακαδημαϊκές διακρίσεις, τόσο στον τομέα της ακαδημαϊκής έρευνας όσο και στον τομέα της διδασκαλίας, καθώς και κορυφαίοι επισκέπτες καθηγητές από Πανεπιστήμια της Αμερικής.

 Επενδύοντας διαχρονικά στη μετεκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού του, ο Όμιλος Quest εφοδιάζει τα στελέχη του με επίκαιρες γνώσεις, που έχουν αξία στο διεθνές εργασιακό περιβάλλον.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ