Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Quest Xpand Gamestation Power 3D : Μοναδική 3D εικόνα, αποκλειστικά από το U

Η εμπειρία της 3D εικόνας γίνεται μοναδική χάρη στο νέο υπολογιστή Quest Xpand Gamestation Power 3D, που διατίθεται αποκλειστικά από το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest και το πανελλαδικό δίκτυο των 75 καταστημάτων U.

Οι λάτρεις του gaming και των κινηματογραφικών ταινιών μπορούν πλέον να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τη ζωντάνια, την ένταση και τη μαγεία της εικόνας με το νέο υπολογιστή Quest Xpand Gamestation Power 3D, ο οποίος διατίθεται σε ένα εντυπωσιακό case και ενσωματώνει την κάρτα γραφικών 3D nVidia Geforce GTS250, τον ισχυρότατο νέο επεξεργαστή i3 της Intel, λειτουργικό σύστημα Windows 7 και TV Tuner με αποκωδικοποιητή MPEG 4 για ψηφιακή τηλεθέαση. Για πιο ολοκληρωμένη 3D διασκέδαση, την πρόταση συμπληρώνει μία 3D οθόνη 22” Samsung, ένα ζευγάρι ασύρματα γυαλιά 3D της nVidia και ένα Gamepad της Logitech. Και για όσους δεν χόρτασαν την καταιγιστική δράση του «Avatar» στη μεγάλη οθόνη, μαζί με τον υπολογιστή δίνεται δώρο το καταπληκτικό 3D παιχνίδι «Avatar»  που στηρίζεται στην ταινία και ξαναζωντανεύει τον πλανήτη Πανδώρα και τους navi.

Αποκτήστε το νέο Quest Xpand Gamestation Power 3D από το www.you.gr ή στο Καταστήματα U της περιοχής σας και αλλάξτε τα δεδομένα στην οικιακή σας ψυχαγωγία.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ