Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Τα έξυπνα προϊόντα MI της Xiaomi στο TEDxATHENS 2019

Η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμμετέχει ως PARTNER στο φετινό TEDxAthens που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζοντας μερικές από τις έξυπνες - ΙοΤ λύσεις της Xiaomi για το σπίτι και τη μετακίνηση, που υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητα όλων, πιο λειτουργική και πιο διασκεδαστική.

Τα έξυπνα προϊόντα της Xiaomi για το σπίτι περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών, με πολλές δυνατότητες, επιτρέποντας για πρώτη φορά την απομακρυσμένη επικοινωνία και διαχείριση λειτουργιών όπως η θέρμανση, ο φωτισμός, η καθαριότητα, η ασφάλεια κ.α.

Τα προϊόντα έξυπνης μετακίνησης, αντίστοιχα, ενσωματώνουν τεχνολογίες που διευκολύνουν τον χρήστη, προσφέροντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Το αναδιπλούμενο ηλεκτρικό πατίνι Mi Electric Scooter, που φορτίζει κατά το φρενάρισμα, το αναδιπλούμενο ποδήλατο QiCYCLE, με σύστημα υποβοήθησης στα πετάλια και το ηλεκτρικό αυτόματο σκούτερ εξισορρόπησης Ninebot S διαθέτουν κορυφαία σχεδίαση και έχουν κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, ενώ παράλληλα διατηρούν σε χαμηλό επίπεδο το ανθρακικό αποτύπωμα, καθώς όλα είναι ηλεκτροκίνητα.

Η Xiaomi έχει δεσμευτεί να κάνει την καινοτομία προσιτή σε όλους - «Innovation for everyone» - και αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της αυτή με το πλούσιο οικοσύστημα έξυπνων συσκευών που διαθέτει, με προηγμένη λειτουργικότητα, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και με μοναδική ευκολία χρήσης ακόμη και από μη εξοικειωμένους χρήστες. Τα έξυπνα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμα στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, το κατάστημα Mi Store στο Golden Hall και το www.mistore-greece.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr και υποστηρίζονται με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ