Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Tα κλιματιστικά GREE στην Ελληνική αγορά από τον Όμιλο Quest

H Quest Holdings, ανακοινώνει την ανάληψη της αποκλειστικής διανομής για την ελληνική αγορά του συνόλου των προϊόντων κλιματισμού - καταναλωτικά και επαγγελματικά – του οίκου GREE, του μεγαλύτερου κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως. Η νέα δραστηριότητα θα υποστηριχθεί από τη νεοσυσταθείσα 100% θυγατρική εταιρεία Clima Quest M.A.E. , η οποία ξεκινά άμεσα τη δραστηριότητά της. Επιδίωξη της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με στόχο η καινοτομία και τεχνολογική υπεροχή της Gree να είναι διαθέσιμη σε όλους.

Μέσω της συνεργασίας με την GREE ο Όμιλος Quest εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του κλιματισμού, αντιπροσωπεύοντας ένα διεθνές, αναγνωρισμένο και κορυφαίας ποιότητας brand.

H Gree ιδρύθηκε το 1991. Επενδύοντας σημαντικά σε Έρευνα και Ανάπτυξη, με περισσότερους από 15.000 R & D μηχανικούς και περισσότερες από 70.000 τεχνολογικές πατέντες, παρέχει σήμερα υψηλής ποιότητας και προηγμένων χαρακτηριστικών συστήματα κλιματισμού για οικιακή και επαγγελματική χρήση σε περισσότερες από 160 χώρες, με ένα στα τρία κλιματιστικά που πωλούνται παγκοσμίως να προέρχεται από τα δικά της εργοστάσια.

Η δημιουργία προστιθέμενης αξίας για όλη την αλυσίδα διάθεσης και η βέλτιστη ικανοποίηση κάθε πελάτη, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές του Ομίλου Quest. Με τις ίδιες αρχές ξεκινά την πορεία της η νέα εταιρεία, προσδοκώντας να αφήσει το στίγμα της στην αγορά.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ