Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Τριπλή βράβευση του www.you.gr στα Lighthouse E-volution Awards 2016

Το www.you.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας του Ομίλου Quest, βραβεύτηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Στρατηγική» και με Χάλκινο βραβείο στις κατηγορίες «Usability» και «Redesign» των Lighthouse E-volution Awards 2016. Η τριπλή αυτή διάκριση αναδεικνύει τη συνεχή ανάπτυξη του www.you.gr , έτσι ώστε κάθε φορά να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και να προσφέρει μέγιστη οικονομία, κορυφαία αξιοπιστία, μοναδική ευκολία, απαράμιλλη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την πρώτη εξαιρετικά σημαντική διάκριση, επιβραβεύτηκε η ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης που έχει καταρτήσει και υλοποιεί το you.gr. Η στρατηγική αναπτύσσεται σε 4 πυλώνες - Εμπιστοσύνη, Υπηρεσίες, Γκάμα, Εμπειρία, εξ ού και η κωδική ονομασία «ΕΥΓΕ» και αποσκοπεί στην καθιέρωση του you.gr ως την πρώτη επιλογή online shopping για τον σύγχρονο καταναλωτή.

Αντίστοιχα οι διακρίσεις στις κατηγορίες Usability & Redesign επιβράβευσαν τη νέα έκδοση του You.gr που παρουσιάσθηκε την Άνοιξη του 2015, που αφορούσε τόσο στην σχεδιαστική, όσο και λειτουργική αναβάθμιση του site, με στόχο την καλύτερη δυνατή υποστήριξη της στρατηγικής για μετεξέλιξη από e-shop σε web mall και τη βελτιστοποίηση της συνολικής εμπειρίας πλοήγησης και αγοράς κάθε πελάτη.

Το www.you.gr δημιουργήθηκε το 2006 με όραμα να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές μία εξαιρετική εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών σε προϊόντα τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, το ευχάριστο και φιλικό design, η εύκολη πλοήγηση, υπηρεσίες όπως η Δωρεάν παραλαβή σε 350 και πλέον σημεία σε όλη την Ελλάδα και η δυνατότητα αυθημερόν παραλαβής, η συνεχής επένδυση σε συστήματα και υποδομές που οδηγούν σε βελτιστοποίηση της λειτουργίας και των προσφερόμενων υπηρεσιών, οι ξεκάθαροι όροι χρήσης, η φιλική και άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση κάνουν το www.you.gr να ξεχωρίζει. Επιπλέον, σημαντική εγγύηση για τον καταναλωτή είναι η απόλυτη ευθυγράμμιση με τις αξίες και αρχές του Ομίλου Quest, που επί 35 χρόνια εξυπηρετεί με συνέπεια και προσήλωση την Ελληνική αγορά.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ