Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Uni Systems: Επενδύοντας στην ανθρωποκεντρική στρατηγική των επιχειρήσεων της Κύπρου

Η Uni Systems, διαθέτοντας μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα Συστημάτων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, με περισσότερες από 60 επιτυχημένες υλοποιήσεις σε πολυεθνικούς ομίλους, διοργανώνει στην Κύπρο εκδήλωση με τίτλο «Ενισχύοντας την Ανθρωποκεντρική Στρατηγική των Επιχειρήσεων», την Παρασκευή 11 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι βέλτιστες πρακτικές που αφορούν στην ενίσχυση της ανθρωποκεντρικής στρατηγικής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, με την εγκατάσταση του HCM συστήματος, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη (live demo) της λύσης PeopleSoft HCM της Oracle.

Η Uni Systems, με τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που παρέχει αξιοποιώντας την κορυφαία διεθνώς λύση PeopleSoft HCM της Oracle, έχει τη δυνατότητα να οργανώσει και να αυτοματοποιήσει τις HR διαδικασίες των επιχειρήσεων, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη θέση τους στην αγορά, στην οποία δραστηριοποιούνται.

Οι λύσεις HCM που παρέχει η Uni Systems διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως σύγχρονες τεχνολογίες, πλήρη λειτουργικότητα και ελληνικοποιημένο περιβάλλον. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η λύση PeopleSoft HCM εξελίσσεται διαρκώς, μέσω του προγράμματος Applications Unlimited της Oracle, της εταιρείας με το πλέον ανοιχτό, πλήρες και ολοκληρωμένο επιχειρηματικό λογισμικό και εξοπλισμό συστημάτων στον κόσμο.

Στα πλεονεκτήματα των λύσεων HCM συγκαταλέγονται η ενίσχυση της ανθρωποκεντρικής στρατηγικής των επιχειρήσεων και η παράλληλη δραστική μείωση των λειτουργικών, διαχειριστικών δαπανών, παράγοντες, οι οποίοι εξασφαλίζουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται οι σύγχρονες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην απαιτητική, δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά.

Η Uni Systems, κεφαλαιοποιώντας την κυρίαρχη θέση την οποία κατέχει στην ελληνική αγορά μέσω του Ομίλου Info-Quest, προσεγγίζει στρατηγικά την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου, προωθώντας λύσεις τεχνολογίας υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.unisystems.gr και τηλεφωνικά +30 211 9991277.


Σχετικά με τη Uni Systems:

Η Uni Systems AE, είναι μέλος του Ομίλου Info-Quest και αποτελεί την εξειδικευμένη Εταιρεία υλοποίησης λύσεων τεχνολογίας του Ομίλου.

Η Εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνίας της ελληνικής αγοράς, σταθερά εξελισσόμενη σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην ευρύτερη αγορά της ΝΑ Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.unisystems.com

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ