Skip to main content

Κέντρο Τύπου

www.you.gr: Παράδοση στα ACS Smartpoint Lockers

Το you.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών τεχνολογίας και smart living του Ομίλου Quest,  στοχεύοντας συστηματικά στην αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του, ενέταξε τα ACS Smartpoint Lockers ως επιλογές σημείων παράδοσης.

Το Smartlocker είναι μία πραγματικά έξυπνη και ασφαλής επιλογή παραλαβής, που λύνει τα χέρια. Η παραλαβή μπορεί να γίνει 24x7, ακόμα και Κυριακή ή αργίες, ενώ τα κόστη μεταφορικών είναι χαμηλότερα από κάθε άλλη προσφερόμενη εναλλακτική. Με έναν αυτοματοποιημένο τρόπο παρέχονται ως δυνατότητα παραλαβής, μόνο εάν βρίσκονται κοντά σε σημείο που εξυπηρετεί τον πελάτη και υπάρχει διαθέσιμη θυρίδα για τον όγκο του πακέτου, απαλλάσσοντάς τον από  προβληματισμούς ή τυχόν αστοχίες. Είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία με εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα σύντομης στάθμευσης για όσους χρησιμοποιούν αυτοκίνητο. Η άφιξη του πακέτου γίνεται με ειδοποίηση ενώ αποστέλλονται μοναδικοί κωδικοί για την παραλαβή. Το πακέτο παραμένει στη θυρίδα 3 ημέρες και σε περίπτωση μη παραλαβής προωθείται στο κοντινότερο κατάστημα της ACS. Tέλος, αλλά ιδιαιτέρως σημαντικό, πρόκειται για την μόνη επιλογή lockers που διαθέτουν POS και δίνουν τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή με τη χρήση κάρτας.

Το you.gr,  δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες του να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν την ευκολία των lockers, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες των πασχαλινών αγορών, μηδενίζοντας το κόστος μεταφορικών για παραλαβή από Lockers  από 6/4 και για ένα μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: https://www.you.gr/special-pages/promo/acs-lockers ή καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο του You.gr, τ.: 211 999 1900.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ