Skip to main content

Κέντρο Τύπου

www.you.gr: “Πάρτα χωρίς Κάρτα” και χωρίς επιτόκιο από το www.you.gr

Το you.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα  ειδών τεχνολογίας και smart living του Ομίλου Quest,  συμπληρώνει τις ήδη πλούσιες προτάσεις προσφορών που καθημερινά ανανεώνει, δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν για λίγες ημέρες το Πρόγραμμα Δόσεων «πάρτα χωρίς κάρτα», σε όλη τη γκάμα των προϊόντων του, με μηδενικό (0%) επιτόκιο δανείου και σε έως 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Το ιδιαίτερα δημοφιλές Πρόγραμμα Δόσεων «πάρτα χωρίς κάρτα», παρέχει τη δυνατότητα  χρηματοδότησης των αγορών που πραγματοποιούνται στο you.gr  (ύψους €200 - €2000) με τη χορήγηση καταναλωτικού δανείου, ισόποσου με την αξία των αγορών και μεγάλη ευελιξία στην επιλογή του τρόπου και χρόνου αποπληρωμής. Οι  χρηματοδοτήσεις παρέχονται σε πελάτες που έχουν την ιδιότητα του ενεργού χρήστη της υπηρεσίας e-banking της Τράπεζας Eurobank και η διαδικασία ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά μέσα σε 2 μόλις λεπτά.

Η προσφορά «πάρτα χωρίς κάρτα» χωρίς επιτόκιο δανείου, ισχύει από 01/2 έως 10/2 για το σύνολο των προϊόντων του you.gr, δίνοντας στους πελάτες ένα ακόμα κίνητρο να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με το μέγιστο δυνατό όφελος.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ