Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Υπολογιστής Mac με δωροεπιταγή 70€ για φοιτητές και σπουδαστές

Στην έναρξη του νέου εξαμήνου, τα καταστήματα iStorm στο Κολωνάκι και το Εμπορικό Κέντρο River West επιβραβεύουν με μία δωροεπιταγή 70€ τους φοιτητές και σπουδαστές που αγοράζουν υπολογιστή Mac. Η προσφορά κατοχυρώνεται με την επίδειξη αποδεικτικού σπουδών και έχει ισχύ μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, ενώ η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Η ισχύς και η αξιοπιστία του, σε συνδυασμό με την ευχρηστία και το design του, καθιστούν τον Mac τον ιδανικό υπολογιστή για όλους όσοι εμπλουτίζουν συνεχώς τις γνώσεις τους και διαρκώς ανακαλύπτουν νέα ερεθίσματα. Οι Mac διαθέτουν το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα του κόσμου, υποστηρίζουν πλήρως το Microsoft Office και συνοδεύονται από εξαιρετικό λογισμικό για τη διαχείριση της μουσικής, video, φωτογραφιών και τραγουδιών. Επιπλέον, δεν προσβάλλονται από ιούς, είναι συμβατοί με όλες τις συσκευές, ενώ οι φορητοί MacBook διαθέτουν μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής για να συντροφεύουν όλη μέρα τον κάτοχό τους, ακόμα και εάν λείπει πολλές ώρες από το σπίτι.

Τα καταστήματα iStorm, ως Apple Premium Resellers, αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους όσοι αγαπούν την τεχνολογία και τη θεωρούν αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής. Τα μοναδικά προϊόντα της Apple, που μπορεί ο καθένας να δει σήμερα σε πλήρη λειτουργία, η μεγάλη ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνεχώς εμπλουτίζονται και κυρίως τα στελέχη των καταστημάτων, που με φιλική διάθεση, γνώση και προθυμία δίνουν τις καλύτερες λύσεις, επιλογές και ιδέες σε όλους, δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον εξοικείωσης με το οικοσύστημα των προϊόντων Apple και εξελίσσουν την απλή επίσκεψη σε μία ξεχωριστή και χρήσιμη εμπειρία.

Τα καταστήματα iStorm, στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, δίπλα στην ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού (με δωρεάν parking) λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο 9 με 9 καθημερινά και 9 με 6 και 9 με 8 το κατάστημα στο Κολωνάκι και στο River West αντίστοιχα το Σάββατο, ενώ αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν κάθε στιγμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.istorm.gr .

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ