Skip to main content

Investor Relations

Συγκρότηση σε σώμα Διοικητικού Συμβουλίου

Νewsletters subscription

Manage your newsletter subscriptions
Select the newsletter(s) to which you want to subscribe or unsubscribe.
The subscriber's email address.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Η Quest Συμμετοχών Α.Ε. ανακοινώνει ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 01/06/2016 εκλέχθηκε νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή θητεία. Tο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. Θεόδωρος Φέσσας, του Δημητρίου, Πρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Mέλος

2. Ευτυχία Κουτσουρέλη, του Σοφοκλέους, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Mέλος

3. Παντελής Τζωρτζάκης, του Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Mέλος

4. Απόστολος Γεωργαντζής, του Μιλτιάδη, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

5. Νικόλαος Σωκράτης Λαμπρούκος, του Δημητρίου, Εκτελεστικό Μέλος

6. Μάρκος Μπιτσάκος, του Γρηγορίου, Εκτελεστικό Mέλος

7. Απόστολος Παπαδόπουλος, του Κωνσταντίνου, Ανεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Mέλος

8. Απόστολος Ταμβακάκης, του Σταύρου, Ανεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Mέλος

9. Φαίδων Ταμβακάκης, του Δημητρίου, Ανεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Mέλος

© Copyright 2019   |   All Rights Reserved
Terms of Use  |  General Privacy Policy   |  Special CCTV Privacy Policy
Cookies Policy |   Cookies Preferences

created by Information Systems Impact