Skip to main content

Press Center

To "captainwise.com" , startup του IQbility, διαθέσιμο από σήμερα στο κοινό

 Το captainwise.com είναι μια νέα πρόταση στο χώρο του online  τουρισμού. Είναι το website που μπορεί να επισκεφτεί ο χρήστης από τη στιγμή που γεννιέται η επιθυμία του να ταξιδέψει, χωρίς καν να γνωρίζει ακόμα τον προορισμό.

Ο χρήστης πρέπει απλά να πληκτρολογήσει το χρηματικό ποσό που διαθέτει και τις ημερομηνίες που θέλει να ταξιδέψει. Tο captainwise.com επεξεργάζεται ταυτόχρονα εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων, σε διαφορετικούς προορισμούς στην Ευρώπη και πολύ σύντομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται στην οθόνη δεκάδες προτάσεις, οι οποίες βασίζονται στο κριτήριο της καλύτερης ποιότητας σε σχέση με το κόστος που έχει οριστεί.  Αφού ο χρήστης επιλέξει τον προορισμό που τον ενδιαφέρει, του δίνεται η δυνατότητα παραμετροποίησης του πακέτου του επιλέγοντας ανάμεσα σε εναλλακτικές τόσο σε ξενοδοχεία όσο και σε αεροπορικά εισιτήρια, οι οποίες αθροίζουν πάντα στο αρχικό του budget. Στο τελευταίο στάδιο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την κράτησή του μέσω των δύο μεγάλων και αξιόπιστων συνεργατών του captainwise.com, που είναι το booking.com για τα ξενοδοχεία και το travelplanet24.com  για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Ιδρυτές του captainwise.com είναι οι Χρήστος Χατζηαποστολάκης, Δημήτρης Σχίζας και Ανδρέας Καρούτζος.

Το captainwise.com επωφελείται πλήρως από το πακέτο υποδομών, υπηρεσιών και συμβουλών του  IQbility ενώ παράλληλα στην εταιρία έχει επενδύσει το PJTechcatalyst fund τo ποσό των 60.000 Ευρώ.

 Στο IQbility είμαστε πολύ χαρούμενοι που καθημερινά δουλεύουμε με ομάδες νέων ανθρώπων σαν του captainwise.com,οι οποίες αποδεικνύουν στην πράξη ότι μπορούν να μετατρέψουν καινοτόμες ιδέες σε πραγματικά προϊόντα ικανά να απευθυνθούν σε διεθνείς αγορές.

Επισκεφτείτε τώρα το captainwise.com και αναζητήστε τον επόμενο ταξιδιωτικό σας προορισμό!

Monthly archive