Skip to main content

Press Center

iStorm: Ο απόλυτος προορισμός για τους φίλους της Apple στο κέντρο της Αθήνας.

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι φίλοι της Apple και οι λάτρεις της τεχνολογίας το iStorm (www.iStorm.gr), το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας. Σε λίγες μόνο ημέρες λειτουργίας, από τις 2 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του καταστήματος ξεπέρασαν τις 10.000, ενώ ξεπέρασαν τους 1.500 όσοι πραγματοποίησαν στο κατάστημα τις αγορές τους. Η δημοτικότητα του iStorm είναι εμφανής και στο Facebook, όπου η σελίδα του καταστήματος αριθμεί ήδη περισσότερα από 1200 μέλη.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση και στα παρεχόμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια, στοιχείο που υποδηλώνει αφενός το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού να γνωρίσει καλύτερα και να αξιοποιήσει με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τα προϊόντα Apple, αφετέρου την ανάγκη ύπαρξης μιας τέτοιας υπηρεσίας στην αγορά. Στα 21 δωρεάν σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο 12ήμερο λειτουργίας του καταστήματος, αναπτύχθηκαν 8 διαφορετικά θέματα, ενώ ενδιαφέρον για συμμετοχή εκδήλωσαν περισσότεροι από 150 ενδιαφερόμενοι.  Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το κατάστημα εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 30 χρήστες mac, iPod και iPhone ημερησίως, που επισκέπτονται το service για συμβουλές, υπηρεσίες και  τεχνική υποστήριξη.

Το iStorm, φιλοδοξεί να παραμείνει ένας ισχυρός πόλος έλξης για όλους όσοι αγαπούν την τεχνολογία και τη θεωρούν αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής. Τα μοναδικά προϊόντα της Apple, που μπορεί ο καθένας να  δει σήμερα σε πλήρη λειτουργία, τα νέα προϊόντα που όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία να κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελληνική αγορά, όπως τα νέα iPods και το iPad, η μεγάλη ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ - μερικά εξ αυτών κατ’ αποκλειστικότητα – που διαθέτει το κατάστημα,  τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνεχώς εμπλουτίζονται, και κυρίως η ομάδα στελεχών του iStorm, που με φιλική διάθεση, γνώση και προθυμία προσπαθεί να δώσει  τις καλύτερες λύσεις, επιλογές και ιδέες σε όλους, δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον, που υπόσχεται να κάνει κάθε επίσκεψη στο iStorm και μία ξεχωριστή και χρήσιμη εμπειρία.

Monthly archive