Skip to main content

Press Center

iStorm: Το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας γίνεται πραγματικότητα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στην Ελλάδα, με τον χαρακτηριστικό τίτλο  Apple Premium Reseller Store, ανοίγει τις πύλες του στις 2 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας επί της πλατείας Κολωνακίου, με στόχο να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της τεχνολογίας και όχι μόνο.

Ο μοναδικός, πρότυπος χώρος του καταστήματος, διαμορφωμένος σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές των Apple Stores, θα διαθέτει όλα τα κορυφαία προϊόντα της Apple για να μπορεί ο καθένας να τα γνωρίσει πριν τα επιλέξει, καθώς και την πρώτη σε ελληνικό κατάστημα αίθουσα εκπαιδεύσεων, πλήρως εξοπλισμένη με υπολογιστές Mac και εξυπηρέτηση από τους καλύτερους Έλληνες Apple experts.

Η iStorm αποτελεί τη νέα σημαντική επένδυση του Ομίλου Info-Quest στην ελληνική αγορά, αναβαθμίζοντάς τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και ενημέρωσης του καταναλωτή ουσιαστικά στον τομέα της τεχνολογίας. Στο κατάστημα iStorm, οι ήδη χρήστες των προϊόντων Apple θα βρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, ώστε να εξακολουθούν να είναι ευτυχείς με τις επιλογές τους, διευρύνοντας συνεχώς τις δυνατότητές τους. Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν να προϊόντα της Apple για πρώτη φορά, θα εντυπωσιαστούν από τη φιλικότητα προς το χρήστη, το design και τα επιπλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους.  Ανεξάρτητα όμως από την πρότερη γνώση ή μη των προϊόντων Apple, η επίσκεψη στο iStorm αξίζει ως ιδιαίτερη καταναλωτική εμπειρία.

Η iStorm, ευελπιστεί να προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας, της απλότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.

Φιλοσοφία της iStorm

Με φιλοσοφία τη φιλική εξυπηρέτηση, αλλά και τη διαμόρφωση ενός μοναδικού και ευχάριστου περιβάλλοντος γνώσης, οι επισκέπτες του Apple Premium Reseller Store της iStorm έχουν την ευκαιρία:

  •        Nα ενημερωθούν από την πλέον εξειδικευμένη και καταρτισμένη  ομάδα ειδικών για  τα προϊόντα και τις λύσεις Apple
  •        Να δουν όλα τα προϊόντα Apple σε λειτουργία,  να τα δοκιμάσουν και να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο
  •        Να βρουν διαθέσιμη για αγορά την πληρέστερη γκάμα σε  προϊόντα, λογισμικό και αξεσουάρ
  •        Να ανακαλύψουν  μοναδικά  - αποκλειστικά προϊόντα
  •        Να παρακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις και  εκπαιδευτικά σεμινάρια
  •        Να ακούσουν από τους ειδικούς προτάσεις και ιδέες, που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί 
  •        Να  λύσουν όλες τις απορίες και τεχνικά θέματα που τους απασχολούν
  •        Να βρουν προηγμένη τεχνική υποστήριξη
  •        Να κάνουν τις αγορές στις καλύτερες τιμές τις αγοράς

Monthly archive