Skip to main content

Press Center

Εκτυπωτής Wi Fi Δώρο με κάθε Mac από το U, για δημιουργικές εορταστικές εκτυπώσεις.

Ένα πολύτιμο δώρο περιμένει όλους όσοι αγοράσουν τις προσεχείς ημέρες τον νέο τους Mac από το www.you.gr και τα Καταστήματα U. Πιο συγκεκριμένα, το U προσφέρει  για περιορισμένες ημέρες  με την αγορά κάθε iMac ή MacBook, ένα Wi Fi πολυμηχάνημα Lexmark εντελώς Δωρεάν. Ο  ταχύτατος Lexmark S305, με χαμηλό κόστος εκτύπωσης με τη χρήση 4 ανεξάρτητων μελανιών,  3 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα εκτύπωση από οπουδήποτε στο σπίτι ασύρματα είναι ο ιδανικός εκτυπωτικός σύντροφος κάθε Mac για υψηλής ποιότητας φωτογραφικές  εκτυπώσεις.

Αυτές τις γιορτές αξιοποιήστε τις μοναδικές ιδιότητες του Mac και  δημιουργήστε με μόνο όριο τη φαντασία σας. Επεξεργαστείτε  παλιές φωτογραφίες και τυπώστε τες για τους φίλους και την οικογένειά σας, ή δημιουργήστε ένα  CD με φωτογραφικό album και μοναδικό εξώφυλλο,   κάνοντας ένα πρωτότυπο, απολύτως προσωπικό και οικονομικό  εορταστικό δώρο.  Σχεδιάστε και τυπώστε τις ευχητήριες κάρτες για τους εορτάζοντες  των προσεχών ημερών, φτιάξτε μοναδικά καρτελάκια συνοδεύοντας τα δώρα σας και σχεδιάστε πρωτότυπες προσκλήσεις για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Κι αν κάνετε λίγη ακόμα υπομονή έως  την κυκλοφορία του  iOS 4.2. της νέας έκδοσης του λειτουργικού της Apple για φορητές συσκευές, που αναμένεται τις προσεχείς ημέρες , θα μπορείτε να τυπώνετε  κατευθείαν από το iPhone σας  τις ευχάριστες στιγμές   που απαθανατίζετε.

Επισκεφτείτε  σήμερα το www.you.gr ή  ένα από τα 75 Καταστήματα U σε όλη την Ελλάδα, επιλέξτε τον Μac που σας ταιριάζει και  δημιουργήστε χωρίς όρια.

Monthly archive